Playboard AAW, WordPress-plugin för att infoga slående länkar till appar på Google Play

appar för playboard-widgetar

Playboard Android App Widget är en plugin för WordPress som gör det möjligt att skapa iögonfallande banners med grundläggande och installationsinformation för en viss applikation i Google Play, något mycket användbart för bloggar och webbplatser som vanligtvis granskar och delar rekommendationer om appar mobil.

För detta lägg till redigeringspanelen a widget där en inbäddningskod kan genereras.

De widget det är helt enkelt ett litet formulär som begär namnet på app förutom det föredragna färgtemat för att visa det och dess språk.

Knappen visas inom kort Generera Du måste använda sådana parametrar för att skapa respektive kod som, när den kopieras och klistras in i artikelns kropp, kommer att skriva ut en informationsruta som den i bilden ovan.

Lådan innehåller fullständigt namn, genomsnittligt betyg, ikon, författare, antal nedladdningar, pris och ett par knappar som gör det lättare för läsare att installera via respektive konventionella länk till Google Play eller till och med via en QR-kod.

Du kanske saknar en panel med alternativ som Savrix Play Store, ett liknande plugin som till och med kommer med länkar till Appbrain.

Playboard.me, dess skapare, är en portal med rekommendationer för spel och andra applikationer där användare kan skapa fullständiga listor med rekommendationer för appar (Android och iOS) i anpassade utrymmen (kallas kanaler) som sedan kan delas via e-post eller inbäddas omedelbart med respektive HTML-kodgenereringsknapp eller med hjälp av ett annat plugin.

Länk: Playboard Android App Widget på WordPress.org