Planleaf, för att skicka uppgiftslistor via e-post

Planleaf, för att skicka uppgiftslistor via e-post

Utan registrering, Planleaf (planleaf.com) erbjuder ett system som gör det möjligt att skicka uppgiftslistor till andra via e-post, listor med ett ifyllt fält som kan markeras från samma e-post.

Allt vi behöver göra är att skriva ett mejl till de personer som ansvarar för uppgifterna. I e-postmeddelandet måste varje uppgift börja med tecknet – och varje ansvarig person måste anges med @, som visas på skärmdumpen nedan. Genom att lägga uppgifter@planleaf.com I kopia (cc) av e-postmeddelandet, tillåt en mer lämplig version av e-postmeddelandet att utvecklas, med ämnet för e-postmeddelandet som uppgiftstitel.

När en av cheferna markerar en av objekten som klar skickas ytterligare ett e-postmeddelande till planleaf för att uppdatera data, så de som är ansvariga för listan får en uppdaterad version av den.

Även om ständig sändning och mottagning av e-postmeddelanden inte är det bästa sättet att hantera och administrera uppgifter, och även om jag personligen inte gillar att skicka så många giltiga e-postadresser till någon tjänst (webbplatsen har inga användarvillkor, så vi vet om de e-postmeddelanden de får används för e-postmarknadsföring med partners), råder det ingen tvekan om att idén är original. Det är alltid trevligare att få ett e-postmeddelande i lämpligt format för varje uppgift än en textlista som knappast uppmanar dig att utföra skyldigheter.