Pinkiz, att sälja och köpa kläder, utan provision

pinkiz

Från Pinkiz presenterar de en ny webbplats som tillåter oss köpa och sälja nya och begagnade kläder.

Det är en wallapop fokuserad på damkläder som möjliggör identifiering med Facebook-kontot. En gång inuti kan vi navigera genom de olika kategorierna genom att använda filtren högst upp för att hitta önskat plagg. Till skillnad från WallapopVi kan marknadsföra kläder Inga uppdrag, eftersom de i Pinkiz endast tar betalt i händelse av att en försäljning görs (de tar inte heller betalt för att hantera försändelsen säkert).

När vi gör köpet kan vi ange platsen där vi vill att leveransen ska ske, med lugn och ro att betalningen hålls kvar i Pinkiz tills det har verifierats att materialet är i perfekt skick.

Pinkiz tar emot ditt köp och levererar det inte till säljaren förrän du har fått beställningen korrekt.

Vi kan följa specifika kategorier, så de kommer alltid att finnas i skåpmenyn som jag följer, en meny där vi också kan se order, försäljning, intäkter och artiklar som jag gillade.

För att sälja ett plagg behöver vi bara fylla i ett formulär med en eller flera bilder av det, som anger det ursprungliga priset på plagget och försäljningspriset i Pinkiz, samt varumärke, storlek, färg och andra detaljer som hjälper till att sticka ut inom den befintliga produktdatabasen.

Framhäver också avsnittet Utseende, ett utrymme som gör det möjligt för dem att vara inflytelserika i sektorn genom att lägga till stift, prata om deras garderob och trender och därmed hjälpa till att marknadsföra sina kläder. De vill vara en referens i mode och för detta kommer de att sprida trender, nyheter och intervjuer med snygga tjejer och skådespelerskor, sångare och influenser, både på den officiella bloggen och på YouTube-kanalen.

De har en chatta för att kommunicera till användarna, vilket hjälper till att förvandla det till ett praktiskt nätverk för e-handel för fans av modevärlden.

Mycket aktiva på sociala nätverk, de har redan appar redo för android och ios.

Du kan få mer information på pinkiz.com.