Pilotprovet börjar för betalkanaler på YouTube

Pilotprovet börjar för betalkanaler på YouTube

Sedan YouTube lanserade sitt YouTubes partnerprogram Under 2007 har många skapare kunnat skapa sina egna kanaler där de kan erbjuda intressant innehåll på olika teman, innehåll som de har tillåtit dem att få inkomst på. Ändå letar YouTube fortfarande efter nya formler så att skaparna kan få fler intäktsströmmar, och en av dessa formler har redan börjat.

Just genom sin officiella blogg tillkännager den lanseringen av betalningskanalerna, dock som ett pilotprogram för en liten grupp partners. Prenumerationsavgifterna börjar vid $ 0,99 per månad, förutom en 14-dagars provperiod och till och med speciella rabatter per år.

Naturligtvis kommer användare som vill komma åt betalda kanaler att kunna prenumerera via sina stationära webbläsare, så att de kan komma åt kanaler från vilken enhet som helst, även om de snart kommer att kunna prenumerera på andra enheter.

Under de kommande veckorna kommer de att inkludera nya betalningskanaler, så att du kan upptäcka intressanta kanaler så att användarna kan prenumerera på dem.

Länk: Registreringsformulär för att skapa betalningskanal | Går: YouTube-skapare