Pictify, för att samla konstverk i Pinterest-stil

Pictify, för att samla konstverk i Pinterest-stil

Bilda Den följer samma modell av Pinterest, men med ett fantastiskt förslag att dela och samla bilder av konstverk. Vi hittar en imponerande samling skulpturer, målningar, fotografier, teckningar, som uttrycker olika konstströmmar. Ett exempel på innehållsnivån som delas kan ses i Saatchi Gallery-profilen.

Efter samma dynamik i det sociala nätverket kan vi skapa egna styrelser, markera favoriter, lämna kommentarer, bland andra. Naturligtvis kan vi också skapa våra kontaktcirklar, efter användare som är relaterade till vår konstnärliga smak. Och en bonus som Pictify erbjuder för att förbättra interaktionen mellan samhället är möjligheten att skicka privata meddelanden.

Och om vi är konstnärer kan Pictify utan tvekan vara den perfekta platsen för att exponera våra verk eller för att marknadsföra vår nästa utställning. Det är också ett intressant alternativ som ett pedagogiskt verktyg, eftersom det låter oss gå igenom olika konstnärliga uttryck och samla dem som representerar den tid vi undervisar.

Om vi ​​vill använda Pictify behöver vi inte en inbjudan, vi kan skapa ett konto bara genom att logga in med vårt Facebook-konto eller fylla i ett startformulär.

Länk: Pictify