Pictarine har redan sin officiella klient för Android

Pictarine har redan sin officiella klient för Android

Det har gått mer än ett år sedan vi berättade om Pictarine, en webbapplikation som ger oss tillgång till de fotografier som vi har delat på en serie sociala plattformar så att vi kan komma åt dem och skapa olika album på ett enhetligt sätt från samma applikation.

Tja, om vi är användare av denna plattform, och också, vi har en terminal under Android-systemet, kan vi redan installera dess officiella applikation. Faktum är att Pictarine lanserar en officiell applikation på Google Play och tillåter oss i princip att utföra samma åtgärder som i dess webbversion, även om det också finns ett antal nyanser som måste övervägas.

Bland dem har vi som gör det möjligt för oss att navigera genom fotogallerierna i vår egen terminal, kunna använda deras bilder och att vi kan få tillgång till fotografierna av de olika tjänsterna som vi tidigare har öppnat när vi inte har någon anslutning, så att dessa bilder till de som vi redan har öppnat kan vi komma åt dem igen utan behov av en Internetanslutning.

Andra skillnader finns i att det också gör det möjligt för oss att skapa personliga spellistor, och till skillnad från webbversionen kan vi varken registrera eller identifiera oss med vårt Pictarine-konto utan att behöva komma åt det via Google eller Facebook. Pictarines mobilapplikation stöder 11 tjänster, inklusive Flickr, 500px och Dropbox.

När vi väl har öppnat vårt konto kan vi komma åt den kronologiska linjen med fotografier som har delats på de sociala plattformarna som vi har länkat, som en tillgång till alla interaktioner som mottagits och författarna till dem. interagera med nämnda fotografier. Om vi ​​vill kan vi ändra hemsidan till en annan serie alternativ, till exempel flödet av foton av våra vänner eller våra foton, bland andra.

Länk: Pictarine på Google Play | Går: AddictiveTips