Phraseum förnyar sig och tillåter användare att lägga upp sina egna frasesamlingar

fras

Du kanske kommer ihåg eller har använt Phraseum, en webbapplikation som är utformad för människor att lära sig ett nytt språk genom ett naturligt system som låter oss spara fraser och uttryck som vi hittar online för att lära oss dem senare – allt med hjälp av en bokmärke eller av ange frasen manuellt på webbplatsen.

Nu presenterar Phraseum en ny version av sitt webbverktyg där vi ser en design på tavlor som liknar Pinterest, men i det här fallet med fraser och uttryck som varje användare kan publicera. Således kommer registrerade användare att kunna skapa innehållstavlor som de tycker kan vara användbara (alltid baserat på specifika teman eller specifika grammatiska tvivel) och också följa frasböcker för att få tillgång till användbart material för att hjälpa dem att lära sig något nytt varje gång. ger.

Nämnda frasflöde kommer också att rekommendera kurerat innehåll, skapat av Phraseum själv, i enlighet med varje användares intressen – så att vi kan utveckla kunskap varje dag utan behov av stora grammatikböcker eller långa ordförrådssessioner.

Om du vill använda Phraseum för att börja bygga dina batterier med det språk som motstår på ett dynamiskt sätt kan du registrera dig på webbplatsen via Facebook, Twitter eller e-post för att börja lägga till fraser eller skapa dina egna samlingar om du föredrar.