PhotoWhirl, geolokaliserade foton i Windows 8

fotohår

Även om mobilappar är mycket moderna för att upptäcka fästt och geolokaliserat innehåll, finns det också applikationer och tjänster som gör att vi kan upptäcka geolokaliserade foton var som helst i världen. I det här fallet kan vi göra det i Windows 8 med PhotoWhirl.

Med den här applikationen för Windows 8-datorer kan vi söka efter inspiration och överraskande innehåll i form av foton som finns och fångade runt om i världen. Bortsett från den statiska användningen för nyfiken och fantastisk fotografering, kommer applikationen att vara mycket användbar när du planerar resor eller upptäcker nya delar av världen som vi vill besöka, eftersom vi i PhotoWhirl hittar ett brett galleri med speciella webbplatser vars fotografier finns på webbplatser som 500px, Instagram, Panoramio eller Flickr (om vi särskilt är intresserade av något av verktygen kan vi filtrera bilder från en eller annan tjänst i alternativ).

Alla bilder visas på en karta som fritt kan utforskas av användaren, och vi kan spara våra favoritbilder i en speciell katalog för att lagra det innehåll som vi anser vara av intresse.

Vi kan ladda ner det här för Windows 8 från Windows Store.