Photoshelter, webbplattform för professionella fotografer

fotohelter

Om vi ​​har haft en karriär som professionell fotograf är det en bra idé att börja med att välja en tjänst som ger oss viss flexibilitet att skapa vår egen personliga webbplats, med vår egen domän och med möjlighet att distribuera vårt material och marknadsföra det säkert . Vi kan i det här fallet ta en titt på Photoshelter.

En populär plattform när det gäller att skapa onlineportföljer, Photoshelter tillåter oss att skapa en onlinesida från teman, teckensnitt och anpassade mallar, integration med befintliga webbplatser, användning av egen domän, möjlighet att infoga en fotovägg på hemsidan, gallerier och anpassningsbara fotografiska presentationer, synlighets- och nedladdningsalternativ, alternativ för att dela material på sociala nätverk, integrerad sökning på webbplatsen och skydd av egna bilder, bland andra. Allt detta utan att röra vid en kodrad, baserat på tanken att vi är fotografer och inte datavetare.

Om du vill prova den här tjänsten kan du prova en gratis demonstration av grund-, standard- och pro-priserna, och om du tror att det kan hjälpa dig i din yrkeskarriär, kolla priserna på de olika metoderna här.