PhotoCircle – dela dina foton privat med dina sociala cirklar

PhotoCircle - dela dina foton privat med dina sociala cirklar

Det är redan en vanlig händelse för användare att ta bilder via sina mobila enheter, som vanligtvis slutar publiceras på Internet som vem som helst kan ha tillgång till. Om du är en av dem som bara vill dela dina foton med dina sociala cirklar kan Photocircle vara lösningen.

Det är en tjänst som erbjuds via sin mobilapplikation, tillgänglig på iOS och nyligen också på Android, genom vilken användare kan skapa sina egna cirklar och lägga till sina vänner, eller inkluderas i de cirklar som redan skapats av sina vänner. När en användare skapar en cirkel med motsvarande namn, kommer de att få en åtkomst-PIN för att distribuera till sina vänner så att de kan gå med i den. Bilderna som delas i samma cirkel visas i realtid för alla användare som tillhör den. Fotografierna kan vara aktuella eller väljas från gallerierna själva.

Dessutom bör det noteras att det inte finns några gränser när du skapar cirklar eller lägger till vänner inom dem. Om det dessutom finns användare nära samma användare kan de automatiskt ansluta till varandra så länge som deras enheter stöds. I annat fall måste de använda sig av den sexsiffriga INP.

Photocircle är i allmänhet ett program som låter dig dela bilder privat med de du vill dela med, ingen annan.

Länk: Fotocirkel | Går: AddictiveTips