Perfect Tube, gratis app för att använda YouTube på Windows Phone

youtube windows-telefon

Något obekvämt när man vill njuta av YouTube-videor och funktioner från en Windows Phone-mobil är att det inte finns några officiella applikationer som publiceras av Google för detta system, i själva verket är det osannolikt att en sådan app kommer att visas inom en snar framtid.

Lyckligtvis är det fortfarande tillåtet att utveckla tredjepartsklienter som är lika lysande som MyTube! och Metrotube som ger flera av dess mest intressanta funktioner till WP-användare. Men även om deras pris är minimalt har inte alla möjligheten att skaffa dem för att dra full nytta av sina verktyg.

Det är här det syns Perfect Tube, en ny gratis YouTube-applikation för Windows Phone med också slående funktioner, i synnerhet att kunna ansluta ett nuvarande YouTube-konto till ladda upp videor, hantera favoriter, prenumerationer, historier och spellistor samt visa och skicka kommentarer.

Deras plan är att erbjuda en så omfattande upplevelse som till och med innehåller knappar för att visa helskärmsvideor horisontellt och vertikalt, ändra kvalitet, hantera deras elegant gränssnitt med enkla gester, behåll videominiatyren medan du söker efter andra och mycket mer.

Och när det gäller sökning lyfter den också fram sin avancerade panel som ger tillgång till både de mest populära videoklippen och kanalerna som det är möjligt att prenumerera på direkt – såväl som fjärrkonsultationer. Kort sagt, ett intressant, nytt och väldesignat gratis alternativ att överväga.

Länk: Perfect Tube i Windows Phone Store