Pearltrees låter oss spara det vi publicerar på twitter, Facebook och andra, automatiskt klassificera det

pärla

Pärlträd Det har arbetat i många år som ett system för att spara favoriter, ladda upp foton och publicera anteckningar, men nu vill de nå världen av sociala nätverk genom att erbjuda ett reservsystem för allt vi publicerar på Twitter och Facebook, med fördelen att det klassificerar automatiskt det som är viktigt därifrån. Det går faktiskt längre, eftersom du också kan importera information från Dropbox, Google Drive och andra källor.

När vi importerar innehållet kommer vi att se hur tusentals filer börjar nå vårt Pearltrees-konto, foton av alla slag, publikationer, länkar till våra bokmärken … men samtidigt som importen av vår digitala historia genomförs börjar det organisera sig i samlingar efter teman och datum, något de gör tack vare sin egen algoritm som de har byggt och utnyttjar den enorma mängden klassificerat material som de har behållit de senaste åren.

De kommenterar på sin blogg att denna organisation kan ändras manuellt, så om till exempel en byggnadskategori genereras kan vi ange den och flytta elementen som finns där.

Tillgängligt på pearltrees.com har det länge varit den föredragna lösningen för många när det gäller att spara webbsidor, anteckningar, foton och annat innehåll som finns på webben. Nu, med detta importsystem, kan du börja bli en bra huvudperson i säkerhetskopieringsvärlden, även om de måste förbättra priserna på platsgränsen så att du kan konkurrera med Google Photos i den här kategorin.