Paypal tillåter oss redan att göra betalningar utan att lämna Slack

PayPal

Paypal är en av de största betalningsplattformarna över hela världen. Dess enkelhet har erövrat användare över hela världen, eftersom det bara är nödvändigt att känna till en persons e-post för att kunna göra en betalning på några sekunder, i valutor utan att vänta, utan byråkrati.

Detta recept har möjliggjort en så stor tillväxt inom e-handelssektorn att de i många länder redan försöker bättre kontrollera sina rörelser för att definiera metoder för skattedeklaration som tar hänsyn till plattformen utan att behöva förbjuda den. Det är inte en bank, ordentligt sett, men den används för att ta emot och skicka pengar, vilket gör det svårt att klassificera dem inom något alternativ i skattedeklarationen.

Och medan lagarna fortsätter att utvecklas i sin långsamma takt så att allt kan knytas fast, fortsätter Paypal att erbjuda sätt att göra betalningar i en läskig hastighet, och idag tillkännager de en riktigt praktisk: användningen av Slack.

Det är en bot som, efter att ha konfigurerats, tillåter en användare att göra en betalning till en annan från samma slaka kanal med en enkel fras, utan att behöva lämna slack, ange PayPal och återgå till slack senare. Endast efter att ha begärt betalning ska identifikationen göras i ett popup-fönster, som visas i videon som har publicerats i den officiella noten.

Gränsen är 10 000 USD per transaktion, vilket rapporteras till VB, även om den för närvarande endast kommer att finnas tillgänglig i USA, Australien, Kanada och Storbritannien.

För att skicka pengarna behöver du bara skriva, inom Slack-chatten, en fras av typen: / PayPal skicka $ 5 till @Diego, där Diego kommer att vara en slack användare som redan är registrerad i Paypal. Det är så snabbt och enkelt.