Palabre, ny chef för RSS-flöden för Android

Palabre, ny chef för RSS-flöden för Android

Mobilapplikationen Palabre, som tillhör LevelUp Studios, har nyligen kommit ut ur beta, ett företag som också har utvecklat andra välkända mobilapplikationer för Android-ekosystemet som Beautiful Widgets och klienten för Twitter Plume, liksom andra för andra mobila plattformar.

Palabre tillåter användare att hantera och läsa sina favoritnyhetskällor, där de bland annat stöder Feedly-tjänsten, även om användare också kan lägga till och hantera RSS-flöden direkt.

Den är för närvarande tillgänglig gratis, finansierad av annonser som kan tas bort efter betalning av 2,39 euro, via Google Play för Android-enheter från version 4.0 och framåt.

Andra funktioner inkluderar användning av materialdesign som en visuell stil, stöd för läsbarhetstjänsten för en tydligare läsning av innehållet, tillgängligheten av Dark-temat, möjligheten att spara artiklar för senare läsning, möjligheten att dela artiklar, kompatibilitet med Android Slitage, möjligheten att välja mellan listläge och tidningsläge, och till och med möjligheten att välja att visa artiklar i sin egen integrerade webbläsare eller visa dem i webbläsaren som används av bland andra användare.

I själva Google Play-filen värdesätter de den här applikationen positivt, även om de saknar integrationen av andra funktioner för att sätta den i nivå med andra mobila chefer för RSS-kanaler, och påpekar att det fortfarande finns en lång väg att gå till denna applikation.

I vilket fall som helst kan det faktum att det har utvecklats av LevelUp Studios, med hänsyn till företagets rykte, ge användarna sinnesro att applikationen kommer att fortsätta att gå vidare.