På Facebook börjar de arbeta med videoförslag

På Facebook börjar de arbeta med videoförslag

Killarna på Facebook verkar vara mycket intresserade av att förbättra sin nuvarande videovisningstjänst, och det verkar som om det välkända sociala nätverket som grundades av Mark Zuckerberg Du testar en ny relaterad videofunktion som liknar den som YouTube implementerar i din tjänst.

Tack vare den här funktionen så kommer Facebook att se till att visa andra videor med liknande innehåll som kan intressera dig så snart du är klar med att titta på någon av de videor som dina vänner har delat.

För tillfället, Den här nya funktionen är i testfasen och endast ett fåtal användare av iOS- och Android-applikationerna kan njuta av den.En talesman för företaget har bekräftat förekomsten av denna nya funktion utan att ge många detaljer, och försäkrar att de för tillfället vill ha resultatet.

Det råder ingen tvekan om att de på Facebook lägger stor vikt vid videor, och det är att de senaste veckorna har det skett många förändringar relaterade.

För några veckor sedan lärde vi oss att vi kan dela små snabbvideor via Facebook Messenger, förutom att veta att små ändringar gjorts i dess algoritmer som påverkar användare som vanligtvis lägger upp videor.

Och för bara en vecka sedan tillkännagav de på Facebook förvärvet av LiveRail, en videoannonseringsplattform.

Denna nya funktion i testfasen kan relateras till detta köp, eftersom Att kunna visa innehåll med anknytning till den video som användaren just har sett gör att de kan visa annonser som är intressanta för dem.

Bild: Krlis Dambrns från Flickr.