Owlas, ny MOOC-portal för ESO och gymnasieelever

owlas

Owlas är ett nytt utbildningsinitiativ som syftar till att hjälpa gymnasieelever stärka sina kunskaper genom att erbjuda kompletterande utbildning i naturvetenskap, språk och programmering.

Denna portal härrör från samarbetet mellan Telefnica Learning Services och Juan Medina, som nämnts flera gånger för deras arbete på Lasmatematicas.es och deras deltagande i olika kurser vid Polytechnic University of Cartagena genom MiriadaX

Det finns redan ett intressant sortiment av kurser som vi kan ta hänsyn till, med fem förslag som börjar i morgon:

Introduktion till HTML5, CSS och Javascript Inställningar av kemiska reaktioner Sannolikhet Trianglar, formler och trig-funktioner Integral

Även om plattformen är utformad för studenter kan alla användare dra nytta av innehållet och stärka sin kunskap om olika ämnen.

Vi kan delta i forumen och ställa frågor eller dela med resten av eleverna.

Dessutom, som Juan Medina berättade för oss, kan detta initiativ också vara en utmärkt resurs för de lärare som är engagerade i Flip Teaching-modellen.

Om vi ​​vill delta i kurserna eller uppmuntra våra studenter att följa MOOC, måste vi bara registrera oss och följa instruktionerna som vi får i vårt e-postmeddelande.