Outlook för iOS låter dig nu öppna och redigera bilagor i Word, Excel och PowerPoint

Captura

Microsoft har nyligen uppdaterat Outlook och Office-paketet för iOS-enheter för att göra det lättare för användare att öppna och redigera e-postbilagor som tas emot i Word, Excel och PowerPoint.

På detta sätt, användare som har de senaste versionerna av dessa appar installerade de kommer att kunna öppna och redigera de Office-dokument som de får som bilagor i Outlook direkt i sina respektive applikationer.

Dessutom, om du inte har den nödvändiga appen installerad, tillåter Outlook dig att ladda ner den via App Store.

En av de mest intressanta funktionerna i denna integration mellan applikationer är möjligheten att återvända till e-postmeddelandet genom att trycka på en knapp så snart vi har redigerat dokumentet.

Också, det uppdaterade dokumentet med ändringarna bifogas automatiskt till e-postmeddelandet, redo att skickas.

Slutligen, om du arbetar med ett dokument från Word-, Excel- eller PowerPoint-applikationer, har vi också möjlighet att skicka med Outlook i delningsmenyn för dessa applikationer, vilket underlättar sändningen av våra dokument via e-post.

Trots att just nu är den här nya funktionen endast tillgänglig för iOS-användare, från Microsoft har de tagit tillfället i akt att bekräfta det vara tillgängliga på Android de närmaste månaderna.

Källa och bild: Office.