Osedd, för att dela foton anonymt

Osedd, för att dela foton anonymt

Finns för Android och iPhone, Osynlig (getunseen.com) presenteras som ett program som vi kan använda för att dela foton utan att behöva identifiera oss.

Utan inloggning, utan namn, utan data av något slag vet ingen vem som är författaren till fotot, vilket kan ses av alla som är i närheten.

Det är målet att dela foton av saker som händer i närheten (det är faktiskt inriktat på skolor), så att du inte ser något om det inte finns några osynliga användare nära dig.

De lovar att de arbetar med ett innehållsmoderationssystem för att undvika typisk pornografi i dessa fall, men enligt TC är de fortfarande långt ifrån att uppnå det.

Osynligt visar innehållet och låter dig ta emot kommentarer för varje foto, kommentarer som också är dolda i skuggan av anonymitet.

Faktum är att varken de själva, de som ansvarar för ansökan, har kunskap om ursprunget för det skickade materialet.

De har redan fått 2,1 miljoner dollar i investeringar, så det är uppenbart att de inte vill vara en modefluga och bli något mer seriöst, en fotohemlighet som gör det möjligt att inkräkta på många.

För tillfället registrerar de fortfarande skolor, de har redan 270 och det finns 570 i rad, även om det säkert inte tar lång tid att öppna applikationen för andra kretsar.

Om du vill se vilken typ av innehåll som finns kan du säga att du till exempel är från University of Alabama för att börja se foton på sina studenter.