injustice

Orättvisa: gudarna bland oss, våra favorit DC-superhjältar på Android och iOS

orättvisa

DC-seriefans, se upp för det gratis videospelet Injustice: the Gods Among Us för surfplattor och smartphones som kommer till Android och iOS. Efter denna senaste trend att skapa något mörkare och skrämmande universum som är långt ifrån enkel stil tecknad serie Typiskt för superhjältar från några decennier sedan kommer spelet att fördjupa oss i ett DC-universum där vi måste gå vidare mellan nivåer och besegra respektive skurkar.

Till att börja med kommer vi att ha tre superhjältar som vi kommer framåt med på de första nivåerna. Varje karaktär kommer att vara ett kort med olika egenskaper, och målet med spelet kommer också att vara att få ett stort utbud av kort som representerar olika karaktärer som dessutom kommer att kunna höjas när vi använder dem för att slåss. Varje kort kommer att ha tre speciella attacker som kommer att uppdateras när karaktären blir starkare.

Spelet drar mer uppmärksamhet åt universums estetik och färdigheter och kortsamling än för själva striden, som inuti den kan vara något enkel – den kommer att baseras på att slå vår fiende tills den vinner, försöker spela med den kämpe som hade de mest balanserade egenskaperna med avseende på motståndaren. Grafiken kommer utan tvekan att vara ett plus för att testa spelet, som fungerar med Unreal Engine och som kommer att erbjuda oss fina karaktäråtergivningar och attraktiva bakgrunder med animerade objekt.

Du kan ladda ner applikationen för Android och iOS gratis på dessa länkar till GooglePlay och AppStore, förutsatt att du har Android 4.0. eller högre och iOS 5.0. eller högre.