Opera Touch lägger till nya funktioner för Android och iOS

WidgetOperaTouch

För drygt ett år sedan anlände Opera Touch, den nya Opera-webbläsaren för mobila enheter, skapad från grunden avsedd att endast användas med en hand, vilket underlättar navigering genom dess alternativ. Opera Software har precis släppt en uppdatering till denna webbläsare, vilket ger en nyhet för Android: dess sökwidget för hemsidan; liksom en annan för iOS: skydd av My Flow-funktionen genom fingeravtryck eller Face ID.

Opera Touch växer i funktioner

Vi börjar med Android. Många webbläsare som kan installeras på detta system ger oss möjlighet att lägga till sina respektive sökwidgets direkt från hemsidan. På grund av behovet av att göra en sökning behöver vi bara lägga till sökord i själva widgeten istället för att behöva komma åt webbläsaren, gå till sökfältet och skriva dessa termer, vilket sparar oss några steg . Nå, Opera Touch för Android har nu sin egen sökwidget, som vi kan placera på sidan av Vi startade vår egen Android-enhet för att göra sökningen snabbare och vi hamnade på iOS, eftersom Opera Touch för iOS nu låter dig skydda My Flödesfunktion genom fingeravtryckssensorn eller Face ID. Denna funktion fungerar som en låda för att spara några element som vi hittar på webben som kan vara användbara för oss. Användare som vill skydda My Flow-funktionen bör aktivera skyddet genom konfigurationsalternativen och kunna välja mellan att blockera det efter 15 minuter eller för alltid. När du går till funktionen kommer den initialt att be om användning av fingeravtryck eller Face ID för att möjliggöra upplåsning.

Opera GX

Och eftersom vi är med Opera Software, mycket uppmärksamhet åt den nya webbläsaren som snart kommer att lanseras. Det är Opera GX, en stationär webbläsare designad för spelvärlden. För närvarande är dess egenskaper och specifikationer knappast kända, bara att vissa ändringar har gjorts i Opera för att inkludera funktioner som är inriktade på spel. De intresserade behöver bara ange vår e-postadress för att få besked när versionen för tidig åtkomst blir tillgänglig.