Opera lägger till ett sparläge för att öka batteriets livslängd

Opera

Vi har redan pratat med dig om Opera, en webbläsare som har både stationära versioner och versioner för mobila enheter. Den här gången gör vi det igen för att lyfta fram en av de mest intressanta egenskaperna: Opera inkluderar ett sparande läge med vilket öka batteriets livslängd på våra bärbara datorer.

Faktum är att den här nya funktionen är nu tillgänglig i utvecklarversionen av Opera, som har funktioner som ännu inte är officiellt tillgängliga i slutanvändarversionen. Som vi har kunnat läsa på Operas webbplats, det sparande läge vi pratar om Det kan öka batteriets livslängd med upp till 50%, en mer än slående mängd.

För att uppnå detta utför den senaste utvecklarversionen av webbläsaren ett antal olika uppgifter. Till exempel, ansvarar för att minska flikarnas aktivitet i bakgrunden och har ett nytt minneshanteringssystem. Det råder ingen tvekan om att detta är en mycket intressant nyhet, särskilt om du har märkt att dina bärbara datorer tar mindre och mindre batteritid.

Om det har fått din uppmärksamhet kan du ladda ner utvecklarversionen via följande länk. Vi följer tills slutanvändarversionen har batterisparläge.

Källa: Opera.