Opera Coast (iOS) låter dig nu läsa nyheterna om dina favoritwebbplatser på ett ställe

Opera Coast

Under de senaste åren har nyhetsläsningsapplikationer som Flipboard blivit mycket populära och sammanför alla nyheter om de ämnen som intresserar oss mest på ett ställe. Företaget som ansvarar för webbläsaren Opera har uppdaterat Opera Coast för iOS inklusive För dig, en ny funktion som erbjuder personliga nyheter för webbläsaranvändare på ett ställe.

Utan tvekan står vi inför en mycket intressant funktion som kan ha en fördel jämfört med appar som Flipboard eller Apple News: det är inte nödvändigt att ändra applikationen om vi efter att ha läst vill fortsätta surfa på Internet, eftersom det för dig är ett inkluderad funktion i webbläsaren och inte en separat applikation. I allmänhet lovar funktionen av denna funktion att vara ganska bekväm. Vi bör bara besöka Opera Coast-hemsidan för att se de senaste artiklarna från våra favoritwebbplatser.. I beskrivningen av uppdateringen tar Opera-teamet chansen att markera att användare av iPhone 6s eller 6s Plus kommer att kunna använda 3D Touch för att få en förhandsgranskning av alla nyheter på en viss webbplats på ett enkelt sätt.

Utan tvekan är det ett intressant drag från företaget som de tänker göra vi behöver inte besöka var och en av våra favoritwebbplatser varje gång vi vill läsa något nytt. Du kan ladda ner den senaste uppdateringen av Opera Coast gratis via App Store.