Opera 18 för Android ger en ny användarupplevelse anpassad till surfplattor

Opera 18

Opera Software har erbjudit sin webbläsare till mobila enheter i nästan två decennier, även om man är medveten om att surfplattor är olika av flera anledningar, med början med skärmstorlekar, så det är inte samma sak att erbjuda samma upplevelse i en mobil enhet än på en surfplatta. Det är därför som idag tillkännagav lanseringen av version 18 av sin Android-applikation, vilket ger en ny användarupplevelse för Android-surfplattor.

Opera 18 för Android har tagit hänsyn till alla aspekter av webbläsaren för att anpassa den till surfplattor, med ett helt planerat gränssnitt studerat av ingenjörer för att ge användarupplevelsen till användare av Android-surfplattor, som kan ha enkel åtkomst till vanliga funktioner, t.ex. navigeringsknapparna eller den bekvämt placerade menysidan för att underlätta naturlig vila när du använder en surfplatta.

Opera 18 för Android ger också Discover-funktionen, som gör det möjligt för användare att upptäcka nytt innehåll som de kan konsumera med sina enheter, Off-Road-läget, utformat för de svåra anslutningsförhållandena där det komprimerar datatrafik för att minimera användningsdata och hastigheten Ring eller snabbuppringning så att användare kan konfigurera sina hemsidor med stora ikoner för de sidor de besöker mest.

Opera 18 för Android, baserat på Chromium 31, vi har den redan tillgänglig på Google Play.