Open Bionics expanderar med sin imponerande superhjälteprotes

öppna bionics

Open Bionics blev mycket känd 2015 genom att presentera arm- och handproteser inspirerade av superhjältar, något de uppnådde efter att ha samarbetat med Disney för att göra många pojkar och tjejer som förlorat en arm lyckliga.

Företaget grundades 2014 av Joel Gibbard och Samantha Payne, som specialiserat sig på att utveckla överkomliga hjälpmedel som förbättrar människokroppen, och de avslöjade snabbt Hero Arm, en elegant hand med dubbla grepp, dubbla grepp till ett lågt pris.

Armar inspirerade av superhjältar

I många media anses de vara pionjärer i en ny bi-science-era inspirerad av science fiction. De har redan vunnit flera priser, till exempel James Dyson för Engineering, Wired Social Innovation Award och till och med Guinness World Record. År 2017 tilldelades vi UAE International Prize for the Good och UAE Robotics för en miljon dollar, vilket gav drivkraften att slutföra utvecklingen av Hero Arm.

De har flera omslag för Hero Arm, med mönster från Star Wars, Marvel och Frozen universum. De samarbetar med NHS England, Bristol Centre for Enablement, Bath University och Gyrobot i en första global klinisk prövning för att tillhandahålla prisvärda kikare i Storbritannien, och planerar nu ett andra steg i studien med flera kliniker från Storbritannien. . NHS över hela Storbritannien.

Öppna kod

En annan sak som väcker uppmärksamhet är att de i Open Bionics delar allt, de tror att det snabbaste sättet att innovera är att dela FoU, de är öppen källkod, så att deras teknik är tillgänglig för alla som vill. Faktum är att forskare i USA nyligen utvecklade sin teknik för att skapa dubbla armar med ultraljudsteknik som kan spela piano.

De kommer till USA

Nu läser vi på Twitter att kikaren är tillgänglig i USA. USA, och utvidgade därmed en marknad som var begränsad till Storbritannien och Frankrike.

De kommer att följa samma filosofi: bygg varje arm i storlek och gör den snabbare och billigare än sina konkurrenter. Enligt företaget möjliggör Hero Arms muskelsensorer sann precision och flera grepp. Motorerna möjliggör haptisk återkoppling och de akustiska lamporna och lamporna ger andra meddelanden till användaren. Även med all den tekniken väger armen mindre än ett kilo och kan användas av alla över åtta år. I USA finns det en riktig feber för superhjältar, så framgång garanteras.