Om den nya versionen av Draw Something

Om den nya versionen av Draw Something

Från Zynga skicka oss mer information om den nya versionen av deras populära Draw Something, nu tillgängligt på 12 nya språk, inklusive spanska.

Franska, italienska, tyska, spanska, brasilianska portugisiska, norska, svenska, nederländska, danska, traditionella och förenklade kinesiska, koreanska och japanska är de nya språken, med översatta användargränssnitt och ordböcker speciellt skapade för varje land.

Enrique Iglesias och Jennifer López har samarbetat i lanseringen av den spanska versionen och valde ord som kommer att visas i sju dagar i JLo Enrique-sektionen genom en ny och gratis specialordfunktion. De två artisterna kommer att gå med i Draw Something-spelarna via Twitter under kampanjveckan fram till deras nordamerikanska turné den 14 juli.

Med lokala kulturella referenser har översättningar varit inriktade på att inkludera ord som representerar specifika aspekter av varje plats, vilket hjälper till att integreras med de nya spelargrupperna.

Sedan spelet blev en del av Zynga (i mars 2012) har det inte bara stoppat tillväxten, det har också sett hur aktiviteten har minskat betydligt. Låt oss se om den här nya versionen räcker för att ge den ett nytt tryck.

Rita någotDen finns i App Store för iPhone och iPod touch och för Google Play för Android-enheter.