Om de senaste nedgångarna i Facebook och Google (yttrande)

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I vår senaste video pratade vi om fallen som Facebook, WhatsApp och Instagram har lidit under de senaste veckorna, liksom Googles fall under den senaste helgen.

Vi kommenterar de tre möjliga skäl som mest diskuterats på sociala nätverk:

– Tjänstemannen: en ändring i konfigurationen av en server orsakade en försening på 6 timmar på Facebook, WhatsApp och Instagram, och uppenbarligen hände något liknande några dagar senare. – Låt oss tänka dåligt: ​​Facebook gör någon form av massiv dataintegration. mellan de tre plattformarna och testerna går inte bra. – Den som tänker mest: det finns hackarattacker, och många av dem kan göra det i protest mot Assanges upptäckt.

Som du kan se i videon kommenterar vi de tre yttrandena, med hänsyn till att det inte var en speciell fråga om Facebook, eftersom Google också fick problem samma datum, vilket förstärker teorin om hackarattacken.

Fall i webbtjänster är normala runt om i världen, men när en av de största kommunikationsplattformarna, WhatsApp, lider av något liknande detta, är följden enorm, mycket större än vad Twitter hade i början, när det föll praktiskt taget varje dag och människor var skrattar redan åt saken.