Olika sätt att förhindra att videor stannar medan de spelas

videobuffring

När en internetanslutning är långsam kan videorna stoppas medan innehållet laddas, något mycket obehagligt för dem som njuter av överföringen.

För att undvika denna buffring fanns det en enkel metod som kunde användas med flashteknologi, men när HTML5-saker förändrades bestämde vi oss för att göra en video som förklarar några enkla knep.

Som du kan se är de flesta knep kända för många:

– Stanna medan resten laddas. – Inaktivera enheter som är anslutna till samma nätverk. – Ändra frekvensen för WiFi i den mottagande datorn eller mobiltelefonen. – Ändra bildkvaliteten …

Hur som helst, i videon diskuterar vi flera kända knep, men vi avslutar det med ett som inte är så populärt: att använda VLC-spelaren.

Det stämmer, den här spelaren, gratis och tillgänglig för olika operativsystem, gör det möjligt att spela upp videor online och har, i inställningarna / avancerat avsnitt, ett alternativ som gör det möjligt att öka mängden innehåll i bufferten, vilket kan hjälpa till vid långsam anslutning.

Det finns många variabler som VLC har, även om det har ett problem: det fungerar mycket bra med offentliga video-webbadresser, men vi kan inte tillämpa det på prenumerationstjänster som Netflix, HBO eller Disney Plus, eftersom det inte finns en webbadress definierad för varje video, öppen, som kan nås utan lösenord.

För resten av alternativen, kom ihåg resten av de tips som vi förberedde.