OIVO, en liten iPhone-laddare som går på fyra AA-batterier

cargador de iphone pilas AA

Idag visas på Kickstarter ett annat projekt som syftar till att lösa problemet med laddning på smartphones, en huvudvärk som fortfarande inte verkar få en slutlig fix. Dess namn är OIVO, en laddare på 39 dollar som är tillräckligt liten för att bäras av nycklarna och som drivs av de typiska AA-batterierna som finns i nästan alla butiker i världen.

Tanken är enkel: En liten rektangulär enhet som öppnar för att ge liv åt två skivor som håller batterierna, med hjälp av magnetism, som om det vore en smörgås. Dess design gör att iPhone kan monteras på ett litet utskjutande utrymme i den nedre halvan, men igen, tack vare magnetism, är det möjligt att använda OIVO både som en docka (horisontell eller vertikal) såväl som ett strategiskt skapat tillbehör så att inte hindra även när du utför dina läxor och vi ringer.

De kommenterar att det är lika effektivt som en väggladdare, det finns i flera färger (grönt, vitt och svart), det är stänk- och stöttåligt, det skapades inom utvecklingsprogrammet Apple MFi (Made for iPhone), det har en lång och bredd 3 cm, påverkar inte andra närliggande magnetiska enheter och fungerar med iPhone 5, 5S och 5C, dess kompatibilitet med framtida versioner nämns, dvs. iPhone 6-.

De letar efter 50 000 USD i investeringar för att sätta dem i full växel. De erbjuder grundläggande finansieringsalternativ inklusive en på 2 US $ för att överväga framtida kompatibilitet med Android-enheter (det går mini-USB) och flera kompletta paket som inkluderar enheten: 39 US $ den enkla upplagan, US $ 49 för en som ger den gröna OIVO Kickstarter upp till ett paket på 300 US $ för 10 OIVO.

Mer information: OIVO-webbplats – OIVO på Kickstarter