Obsso, för att ändra vissa saker för andra, kommer också till android

obsso

Marknaden för begagnade objekt ökar, du kan se den med wallapop, som har uppnått en enorm framgång på kort tid, men det finns en annan marknad som väcker samma intresse: byteshandel.

Vi berättar om Obsso 2013 och vi gör det igen och meddelar sin ankomst till Android-världen (hittills var det bara tillgängligt för iOS). De har redan 3000 användare som köper utan pengar, har ekonomiskt stöd från ENISA och presenterar ett enormt antal produkter värda mer än 150 000 i sin databas.

Operationen är enkel, vi måste bara installera applikationen (länkarna finns på obsso.com), ange vad vi vill ta emot och erbjuda något i gengäld. Vi kan också ta ett foto av det vi inte vill, inkludera en titel och beskrivning och ange vad vi vill, i hopp om att någon verkar vara en bra idé.

Problemet med appar som Obsso är vanligtvis i åtgärdscirkeln. I allmänhet skulle det bara vara intressant att göra ändringar av föremål med människor från samma stad, att kunna stanna hos den andra personen och kontrollera föremålens skick innan ändringen görs, varför det är viktigt att det är finns i ett stort antal regioner. Vi kommer att vara uppmärksamma på dess utveckling.