Nytt Outlook för Mac-gränssnitt och nytt verktyg för att lösa problem i Office 365

nuevo outlook para mac

Två intressanta nyheter för användare av Outlook-e-postklienten och Office 365 i allmänhet: Från det första har den förestående lanseringen av ett förbättrat gränssnitt tillkännagivits i sin version för Mac och Office 365, ett nytt automatiskt verktyg är nu tillgängligt för att hjälpa dig hitta lösningen på några problem som kan uppstå när du använder programmen som ingår i ditt paket.

Den nya Outlook för Mac, som förväntas visas under de närmaste dagarna, kommer med en moderniserad redaktör med bordsstöd, fler kontrollalternativ över bilder och en modernisering av formateringsfunktionerna. Det sista du kommer att märka när du vill bädda in en ny bild i ett e-postmeddelande, efter att dubbelklicka på kommer nya snabbfunktioner att visas för att ändra storlek, beskära, ändra dess position etc.

När det gäller teckensnitt är teckensnittspanelen berikad för att visa fler av dem tillsammans med en meny för att ändra färg, nya texteffekter, förbättringar i hyperlänkrutan och fler möjligheter angående numrerade och gamla listor; Allt kommer att finnas tillgängligt på huvudfliken för skapande av meddelanden. Subtrahera och väntar på att den här versionen kommer, även om de som vill ha det tidigare än andra kan de registrera sig för testprogrammet för Office Insider.

Den andra har att göra med ett automatiskt verktyg som kan laddas ner från den här länken och som, genom vissa frågor och granskningsprocesser, kan diagnostisera problem och hitta lösningar, problem som presenteras i både Outlook och Office 365: De får e-post, anslutning misslyckanden, brist på synkronisering, inloggningsproblem etc. Visst, verktyget startar just, men tanken är att öka basen av guidade upptäckter och svar i framtida uppdateringar.