Nytt Microsoft-program för att testa nya Skype-funktioner

skype

Microsoft-teamet ägnar mycket uppmärksamhet åt Skype på dess olika plattformar för att förbättra användarupplevelsen.

Nu har det skapat ett nytt Insider Skype-program så att användaråterkoppling är direkt och kan förbättras innan nya funktioner lanseras. De som vill delta måste slutföra registreringen och logga in med Skype-ID.

Naturligtvis kommer du att ha tidig tillgång till alla uppdateringar och nya funktioner som Microsoft släpper för Skype, efter dynamiken i vilken app som helst i sin beta-fas. Tanken är att de kan upptäcka fel och testa hur funktionell en uppdatering kan vara eller om det finns detaljer att förbättra.

Och om det finns ett alternativ som du tror att Skype saknas kan du skicka förslaget till Microsoft. Tänk på att dessa betaversioner kan vara instabila, så det är inte tillrådligt att använda den för konton som vi använder, till exempel i affärer, eftersom det kan orsaka huvudvärk.

Detta förslag om att vara en Skype-testare, körs för Android-, iOS-, Windows- och Mac-versioner. Om vi ​​inte gillar dynamiken eller ångrar att vi deltar i programmet kan vi när som helst återkalla åtgärden.