Nytt Facebook-upptäcktsflöde håller på att bli stabilt

Bild: Captura de Jose Gutierrez en Twitter

Bild: Fångande av Jose Gutierrez på Twitter

För flera månader sedan har Facebook arbetat med en kompletterande vägg till huvudanvändarväggen. Tanken med denna kompletterande vägg är att fungera som ett sätt för användare att upptäcka nytt innehåll som kan intressera dem baserat på deras smak och preferenser, så att det som finns på den här väggen väljs på ett personligt sätt för varje användare, eller att är, de exponeras inte av innehåll tillfälligt.

Denna kompletterande vägg, känd som Explore Feed, är nu tillgänglig via More-menyn i huvudapplikationen, en meny som, som vi redan vet, Facebook har integrerat andra nya funktioner över tiden. För närvarande är Explore Feed fortfarande en funktion som testas, även om den inkluderas i More-menyn antyder att den håller på att bli en stabil funktion.Enligt en Facebook-talesman till TechCrunch: Vi testar ett kompletterande flöde av populära artiklar, videor och foton, skräddarsydda för varje person baserat på innehåll som kan vara av intresse för dem, och noterar sedan att vi har hört från människor som vill ha ett sätt . Lätt att utforska nytt innehåll som du inte är ansluten till ännu.

I grund och botten, och som vi redan kan intuitera, är det ytterligare en funktion med vilken Facebook försöker fånga användarnas uppmärksamhet och erbjuder en rad olika möjligheter som gör det onödigt för användare att tillgripa tjänster från tredje part. För tillfället är den endast tillgänglig via mobilapplikationen för ett fåtal användare.