Nyheter om Telegram X: nu är det flera konton och har nya teman

telegram

Telegram X, den officiella Telegram-betaklienten, tillgänglig på Google Play, har presenterat en riktigt intressant ny version. Kom ihåg att du kan delta i beta-communityn för att testa nyheterna innan någon annan, något som kan göras från den här länken.

När det gäller den nya versionen markerar vi:

Stöd för flera konton: Även om standardversionen redan har ett flerkonto, kommer det först nu till Telegram X, med fler animationer och möjligheten att visa meddelanden genom att länge trycka på ett konto.

Nya ämnen: Om du vill personifiera upplevelsen finns det nu åtta nya teman i olika färger, med och utan bubblor.

Realtidsplats: Som med WhatsApp kan vi dela vår plats i realtid i 8 timmar, 1 timme eller 15 minuter och visa kartan i ett flytande fönster. Den har en ny kartvy som ändras till nattläge och kan visa avståndet som skiljer oss från de människor som delar vår plats.

– Fröken animationer, som trots allt är applikationens starka punkt. De har till och med en för när de rapporterar att någon gör något. Den grafiska delen låter dig också justera emojisens hudton.

– Chattar kan omorganisera med en lång tryckning och du kan markera telefonnummer eller få tillgång till dagens första meddelande direkt.

En allt populärare applikation, en app som säkert kommer att ersätta den traditionella klienten inom kort.