Nyheter i mobil Twitter: Tweets inbäddade i andra tweets

twitter tweets incrustados

För några timmar sedan kommenterade Miriam de senaste nyheterna i mobilapplikationerna på Twitter och det var möjligheten att översätta någon tweet till vårt språk med bara en touch tack vare integrationen av Bing-översättaren. Tja, med så många VM-memer som har fyllt tidslinjerna runt om i världen har det varit lätt att lägga märke till en annan också ny funktion och det är inbäddningen av tweets i tweets.

Det fungerar på samma sätt som Twitter-kort som genererar en förhandsgranskning när du anger en URL i kroppen av en ny tweet, bara nu är det nödvändigt att ange webbadressen till den tweet som ska bädda in så att den visas i en liten ruta med innehållet i nämnda tweet. I skärmbilden till vänster kan du tydligt se vad den nya funktionen som redan finns för iOS och Android handlar om.

När det gäller dess användbarhet är det uppenbart att det underlättar visualiseringen och nämnandet av en viss tweet mycket eftersom det är mycket trevligare att se hela meddelandet du vill hänvisa till istället för en URL som lägger till fler steg till interaktionen.

Naturligtvis är det värt att notera dess skillnader med retweets (RT: er) som tar en tweet och publicerar den automatiskt, med möjlighet att citera den men också behålla externa referenser; Däremot visar den nya integrationen hela tweetet genom att automatiskt ta bilden av webbadressen för varje tweet. Den sista kan uppnås i tre steg: Tryck på knappen för att dela i andra nätverk medan du tittar på en tweet, välj alternativet Kopiera till Urklipp och klistra in det som kopierades när du skrev en ny tweet.