Nya spel för Android i maj 2019

Juegos Google Play

Vi vet att ett stort antal spel av god kvalitet i olika genrer har släppts under hela året. Men för en stor grupp spelare finns det inget som att kunna prova nybakade spel tillgängliga på Google Play. Därför kommer du att ha det här inlägget några alternativ som presenterats under de senaste dagarna och gratis för Android.

Ninja Dash Run

Vi började med ett spel som hoppas kunna bli ett av årets bästa i arkadkategorin: Ninja Dash Run. Denna titel har ett enkelt mål: att återställa sushi, som har stulits. Men inte allt är rosigt, eftersom du måste möta demoner, en oändlighet av fiender, monster och några fler varelser för att kunna uppnå det. I detta spring- och hoppspel kan du välja olika karaktärer som du kan förbättra med vapen så att din sökning efter den dyrbara maten är lite säkrare. Dessutom har du åtta olika scenarier så att du fullt ut kan njuta av det här spelet som utvecklats av Genera Games. Å andra sidan borde du veta det du kan spela online eller offline utan problemsamt utmaningar och belöningar under varje dag.

Durango: Vilda land

Med ett par nomineringar däremellan är Durango: Wild Lands ett rollspel inom MMO-kategorin som utmärker sig bland annat för att skicka oss till ett land för att exploatera med dinosaurier och rivaliserande stammar eller klaner som vill få tag i av deras mark till varje pris. Ditt uppdrag är att samla mat, jaga och bekämpa fiender och till och med tämja varelser Förhistorisk i en öppen värld med bra grafik och kontroller. En annan punkt att notera är att du kan ge dig ut i online-strider för att slåss tillsammans och öka oddsen för att slå den andra klanen. Dess betyg är 4,6 och det har redan tilldelats mer än 1 miljon nedladdningar.

Ny sniper Shooting 2019

Mer än 5 miljoner nedladdningar och en betydande 4,3-betyg på nolltid denna sniper-titel för spelare som älskar skytte och actionleveranser. Detta alternativ Det är väldigt intressant tack vare bra spel, kontroller, realistisk grafik, vapenBland annat är det som lägger till ett bra plus i det här spelet de bilder du tar kommer att ses i slow motion. Tack vare detta kommer du att ha lite roligare medan du är en del av försvaret mot bland annat rån, hack, stora brott.