Nya MySpace är nu tillgängligt för alla

Nya MySpace är nu tillgängligt för alla

Kanske kommer vissa att komma ihåg guldåldern av Mitt utrymme, det stora sociala nätverket på den tiden, som bland annat fungerade som ett instrument för att sätta artister i kontakt med sina egna fans. Under de senaste åren har den drabbats av en fullständig nedgång och har nästan glömts bort av användarna.

För månader sedan diskuterade vi nyheterna om att nya MySpace förberedde sig, ett komplett och förnyat socialt nätverk vars fokus fortfarande är på musik. Tja, om du är intresserad av att kunna vara en del av den här nya versionen av MySpace har du från och med nu öppnat dörrarna för att registrera dig och delta i dess olika alternativ. Registrering kan göras via Twitter-kontot, Facebook, via det klassiska MySpace-kontot eller manuellt.

Tillfälligt har de sammanfallit med öppningen med släppet av den nya singeln från Justin Timberlake, ansvarig för projektet, vilket kan ses på startskärmen.

En gång inuti måste du välja en serie etiketter som identifierar dig mest från de som finns tillgängliga, förutom att fylla i annan information, för att kunna vara en del av nya MySpace, där det är scenen i ljusa färger och rörliga gifs.

Länk: Nytt MySpace | Går: Gizmodo