Nya IFTTT-recept för Nest-larm och termostater

bo kanaler ifttt recetas

Om du har Nest-enheter som termostater eller smarta hemlarmsystem kan du nu aktivera respektive kanaler för Nest Thermostat och Nest Protect i ifttt för att kombinera sina programmerbara funktioner med de hundra produkter och tjänster som redan har recept (ifttt anpassade uppgifter) för att maximera deras gemensamma effektivitet.

För termostater ingår recept som att ta emot ett SMS om husets temperatur stiger till en viss nivå, få meddelanden på mobilen när den går ner, aktivera ett lätt klimat 15 minuter efter att larmet har gått ut, stänga av termostaten om huset är lämnades ensam – genom att använda Life360-tjänsten – och värma huset precis innan det når det, bland många andra.

Vid larm är det tillgängligt att meddela grannarna via SMS när rök upptäcks i huset eller kolmonoxidindexen överstiger höga nivåer, ta emot personliga meddelanden på olika sätt (push-meddelanden, SMS, e-post, Google-meddelanden Glas, tweets , etc.) om ovanstående inträffar, sätt på lamporna med en viss färg för specifika miljöer etc.

Visst, du kan också använda recept som kombinerar användningen av båda enheterna som att ventilera köket genom att Nest Thermostat ja Nest Protect upptäcker rök och liknande. Hur som helst, för att aktivera kanalerna tryck Aktivera inom respektive kanal på enheten och vänta tills du omdirigeras till Nest-sidan för att logga in och aktivera tillräckliga behörigheter för fjärranvändning.

Mer information: Nest Protect Channel – Nest Thermostat Channel – Alla Nest-recept