Nya hangouts för Chrome fungerar även när webbläsaren är stängd

hangouts

Den nya versionen av Chrome Hangouts-tillägget ger användarna mycket huvudvärk. Det finns hundratals negativa röster som kan läsas i uppdateringen av applikationen, som har beslutat att helt förnya sig för att erbjuda en webbläsaroberoende app, något som ingen hade bett om.

Den här nya versionen fungerar även med webbläsaren stängd, eftersom den kommer att hålla processen aktiv och kontrollera efter nya meddelanden hela tiden. Meddelandefönstret är större (mycket större) och estetiken påminner mycket om mobilversioner.

Hangouts, som meddelade sin stängning på Google Plus för att ge plats för YouTube-liveströmmar, är fortfarande en av de mest använda chattapplikationerna i webbvärlden, vilket gör en så stor modifiering av en förlängning med mer än 6 miljoner installationer. Det genererar enormt buller bland användarnas community.

Det nya pluginet kommer gradvis att nå alla användare, så det är möjligt att det i vissa fall fortfarande finns den gamla och välkända integrerade hangout-appen, inte det stora fönstret som vill bli framträdande till varje pris.

Vi rekommenderar att du läser recensioner från användare som har uppdaterat innan de ändrar version. Om du föredrar att ha hangouts diskret, uppdatera inte.