Nya funktioner för att underlätta sökningen efter applikationer och tillägg för Google Chrome

Nya funktioner för att underlätta sökningen efter applikationer och tillägg för Google Chrome

En del av användarna som har åtkomst till webbapplikationer och tjänster gör det via Google Chrome, som har blivit vår huvudsakliga webbläsare. Sedan lanseringen av stabil version 4 av Google Chrome kan användare anpassa den genom att installera de olika tillägg som har dykt upp under de senaste två åren. Applikationer och tillägg som vi har tillgängliga via Google Web Store för att kunna söka och installera dem i våra webbläsare.

Det finns redan så många applikationer och tillägg tillgängliga i Google Chrome att det är nödvändigt att införliva nya funktioner för att få åtkomst till dem så effektivt som möjligt enligt våra behov. Och det är därför vi i några veckor har dessa nya funktioner som är:

– Ny populär vy, som tar oss de mest populära applikationerna från de mest framträdande till de minsta. – Stöd för underkategorier inom huvudkategorierna. – Autoslutför funktion i sökrutan – Märken som finns i den detaljerade informationen för varje applikation eller tillägg, vilket gör att vi kan söka efter andra tillägg och applikationer med samma funktioner. För närvarande finns det bara spelbara på Google+ och offline.

Det här är nyheterna vi har i Chrome Web Store som hjälper oss att hitta de tillägg och applikationer som vi behöver lättare trots ökningen av dem.

Länk: Chrome Web Store | Går: Teknik och Google Ads