Nya Flipboard tar ytterligare ett steg i världen av digitala tidskrifter

flip

Flipboard har tillbringat nästan 8 minuter på att förklara sin nya version, dess Flipboard 2.0, flyttar sig bort från konceptet med en enkel innehållsläsare för att falla huvudet in i universumet av personliga tidskrifter (darrar paper.li).

Även om dess huvudsyfte fortsätter att vara att erbjuda ett trevligt sätt att läsa innehåll från olika källor i en enda kontrollpanel, erbjuder den nya versionen möjligheten att lägga till innehåll från vilken webbplats som helst till vårt konto. Artiklar, videor, bilder eller andra element som vi vill ska vara tillgängliga nu tillsammans med våra prenumerationer.

Tidningar som skapas med innehållet vi samlar in från Internet kan vara offentliga eller privata, vilket gör det enkelt att dela dem, varför du kan äventyra paper.lis ledarskap i denna kategori.

I sin blogg, där den automatiska skapandet av en tidning som innehåller sökord också sticker ut (om vi till exempel letar efter information på Android kommer vi att ha en digital tidskrift om ämnet med artiklar från de bästa källorna), som samt det nya bokmärket som finns på dela.flipboard.com för att få det önskade innehållet.

De har också förbättrat den visuella aspekten av applikationen, kommentarsektionen, de rekommenderade berättelserna, navigeringen efter kategorier … en fantastisk ny version för Android och iOS som vi kan hitta på flipboard.com