Duolingo

Nya Duolingo för Android har redan stöd för Lingots och för sin onlinebutik

Duolingo

Vi har redan talat vid mer än ett tillfälle om Duolingo, en av de viktigaste gemenskaperna för språkinlärning via Internet, sade att lärande har pedagogiska komponenter som underlättar språkutbildning på andra språk på ett roligt och underhållande sätt.

Liksom användare av webbversionen och den mobila iOS-applikationen kommer Android-användare redan att kunna använda Lingots genom den nya versionen som just släpptes idag på Google Play, så att de kan anpassa sina inlärningsupplevelser. Genom att skaffa intressanta virtuella föremål, från eleganta uggkläder till extra liv för att klara svåra lektioner, som anges i avsnittet Nyheter på din flik på Google Play.

Användare kommer att kunna få sina Lingots genom att övervinna lektionerna, även om det måste tas hänsyn till att begreppet Lingots säljs som sin nya virtuella valuta, bättre än Bitcoins, även om verkligheten är att den inte har något att göra med kryptovalutor, snarare ett sätt att ringa poäng eller krediter som erhållits genom att övervinna lektioner, så att det i deras virtuella valuta inte finns några ekonomiska mikrotransaktioner.

En annan nyhet i den här versionen är att spansktalande användare nu kan lära sig portugisiska och rumänsktalande redan kan lära sig engelska genom två kurser.

Användare har redan den senaste versionen för Android, som är fritt tillgänglig på Google Play för Android-enheter från och med version 2.2.