Ny version av GoCambio, för att stanna gratis i utbyte mot att lära sig språket

gocambio

Från GoCambio presenteras vår nya version, mycket enklare, tydligare och mer intuitiv, med https för att öka informationssäkerheten och många fler kanaler och sökfilter för att hitta det vi letar efter.

Vi pratar om en portal skapad så att det är möjligt att söka efter boende i olika städer i världen gratis, lovande i gengäld att lära sig det språk vi är infödda på.

GoCambio föddes 2014 i Irland med målet att erbjuda resenärer ett annat sätt att resa runt världen för mindre pengar, eftersom de redan finns i mer än 120 länder.

Likheten med Couchsurfing är uppenbar, men i det här fallet är de främst inriktade på att lära sig och undervisa språk:

GoCambio-plattformen tillåter alla användare att registrera sig som värd, värd eller till och med båda profilerna, samt göra ändringar helt gratis.

Fokuserad på idén om att gästen ska dela sitt modersmål med värdar som vill lära sig det, det finns resurser tillgängliga på plattformen för gästen att förbättra handledningen för sina klasser.

I den här nya versionen har processen för att göra ändringsinbjudningar också ändrats, snabbare och mer exakt, och de har inkluderat ett internt meddelandesystem mellan användare så att de kan skapa kontakt inom samma plattform.

Det som är mest slående är att de har börjat lämna språkvärlden så att de kan dela och lära sig nya färdigheter, även om det är något som de fortfarande kommer att behöva bygga mycket och därmed gå in i en kategori där det redan finns mycket solid.