Ny version av det sociala nätverket Tamow, nu med rekommendationer och geolokalisering

tamow

Tamow sociala nätverk är ett nätverk som är utformat för att användas på iOS-mobiler där vi kan betygsätta upplevelser och platser samt kommentera kvaliteten, priset och scheman för dessa och även lägga till de platser som ännu inte var listade med oss ​​själva. motsvarande poäng.

Nu lanserar detta sociala nätverk en ny version där vi kommer att fortsätta att betygsätta och värdera restauranger, webbplatser, pjäser, böcker och allt vi vill ha, med den extra bonusen att kunna komma åt med vårt Facebook-konto, välja vilka som är våra intressen att kunna få rekommendationer enligt dem om upplevelser och platser som vi kanske gillar eller göra sökningar för kommande upplevelser baserat på vår nuvarande plats

Vi kan också använda Waze för att få de rutter som tar oss direkt till dessa platser, publicera relaterade fotografier och komma i kontakt med vänner och kontakter som delar våra intressen. Dessutom kommer vi att kunna komma åt en ranking från samma applikation som visar oss de bästa rankade tjänsterna och platserna i landet.

Du kan ladda ner den nya versionen av Tamow för iOS via den här länken till iTunes.