Ny version av addappt, för kontakthantering, inkluderar möjligheten att kommunicera med ett klick

Ny version av addappt, för kontakthantering, inkluderar möjligheten att kommunicera med ett klick

I videon som vi tar ner dig på två minuter, nyheterna om addappt (addappt.com), en applikation för Android och iOS som kan hjälpa oss att hantera våra kontakter, en applikation som vi redan har nämnt vid flera tillfällen och som garanterar att alltid ha uppgifterna uppdaterade av användarna själva.

Bland de nya funktionerna presenterar tapp en funktion som hjälper oss att kommunicera med ett meddelande (inklusive emojis) med ett enda tryck, vilket hjälper till att påskynda sändningen av gratulationer, meddelanden jag redan har kommit och andra små bitar av information. De skickade tapparna tas emot på aviseringsskärmen, även med telefonen spärrad, och de har skapat ett mycket praktiskt system för att erbjuda flexibla format:

De har också inkluderat möjligheten att kommunicera med grupper, bara för iOS, för tillfället och utan begränsning av medlemmarna. Medlemmar kan skicka e-post, texter, foton och, naturligtvis, kranar.

Även i iOS har de helt omgjorda applikationen, inklusive möjligheten att markera favorit- och senaste kontakter, vilket ses i videon. Det senaste avsnittet innehåller också de sista som vi såg, redigerade och lade till, inte bara de som vi kontaktade.

I tillägg ser de till att de inte sparar historik eller innehåll på sina servrar, så sekretessdelen täcks.