Ny utgåva av gratis tidningen för lärare: Lär dig att utbilda

Ny utgåva av gratis tidningen för lärare: Lär dig att utbilda

På e-ducadores.com har vi tillgång till ett specialnummer av tidningen Aprender para Educar, publicerad i Calameo, tillägnad vårt favoritämne: Internet.

Igår var internetdagen, som firades för första gången i Spanien i oktober 2005, och för att fira datumet har vi en serie artiklar som kan konsulteras i denna utgåva som, tillgänglig på dess webbplats, kommer att visa oss ämnen som nytt sätt att läsa och skriva tillgängligt för alla, kvaliteten på utbildningar i tiden för nätverksinlärning, tillgänglighet på Internet, skälen att sluta säga att Internet är ett moln, sätt att lära sig vårt, vad betyder internet i utbildning ( den här artikeln skrevs av mig för att samarbeta i tidningen, något jag gör ofta), anslutningar och fobier … texter av människor som arbetar varje dag i denna sektor, lär sig och undervisar utan paus.

I den första upplagan av Internetdagen organiserades 534 evenemang i hela Spanien och mer än 200 offentliga och privata enheter undertecknade principförklaringen för att bygga informationssamhället.

Idag finns det fortfarande bra initiativ för att fira datumet, och att avslöja information är ett av de bästa sätten vi har för att göra det.