Ny tweet för att ge fler funktioner och bättre design till Tweetdeck

twwten

Tweeten är ett program tillgängligt för Windows och Mac, samt en förlängning för krom och Edge, som kan användas för att öka möjligheterna för den berömda twitterklienten för Twitter-klienten.

Målet med denna resurs är att hjälpa till att spara tid när du utför vissa uppgifter, även om de också har satsat mycket på den estetiska aspekten, inklusive förändringar som gör användningen av verktyget mer intuitivt.

I den senaste versionen 3.0 har de inkluderat möjligheten att ladda ner animationerna från Twitter i .gif-format, något omöjligt med Tweetdeck, samt funktionen som gör att vi kan dra bilder eller animationer från vårt skrivbord till vårt Twitter.

Det är också möjligt att kopiera webbadresserna till allt vi ser på vår tidslinje, direkt från twitterklienten till vårt urklipp, vilket hjälper till att sprida innehållet på andra plattformar.

Tweetdeck är en något övergiven officiell Twitter-klient, dess uppdateringar är sällsynta och misstankarna växte länge att efter att Twitter köpte den skulle den stänga sina dörrar. År har gått och klienten är fortfarande kvar, men med Tweeten kan vi ge dig det flöde av uppdateringar som det förtjänar.

Det är viktigt att notera att Tweeten fortfarande finns i beta, så det kan finnas oförutsedda fel.