Ny testversion av Windows 10 kommer med Microsoft Edge och andra förbättringar

Microsoft Edge Windows 10

Det dröjer inte länge innan Windows 10 äntligen anländer den 29 juli, och en av de senaste testversionerna som kommer att ge plats för den innan den helt nya officiella utgåvan redan är tillgänglig. Bygg 10158 Det är din referens, det är tillgängligt för alla som finns i Windows Insiders-programmet och det erbjuder viktiga nyheter.

Till att börja med verkar Microsoft Edge som webbläsaren för att ta ansvar och försöka få världen att glömma bort Internet Explorer – eller åtminstone dess dåliga rykte. I Windows 10 Build 10158 kommer Microsoft Edge att berikas bland annat av ett nytt mörkt visuellt tema, möjligheten att importera / exportera bokmärken från andra webbläsare, fler alternativ på fliken Start, möjligheten att dra och släppa flikar till en ny fönster och ett system för hantering av formulär och lösenordsdata. Förresten, om du använde Project Spartan, föregångaren till Edge, bör du spara dina bokmärken enligt guiden som anges i artikeln på den officiella Windows-bloggen som vi äntligen delade.

Men Build 10158 är inte bara Microsoft Edge så andra viktiga detaljer kan avnjutas, till exempel ett nytt alternativ i standard skärmdumpverktyget (Crop) som gör det möjligt att fördröja tagningen av en av dem, visuella förbättringar som sträcker sig från dess hand Kontinuumsystem för att växla mellan enheter utan att påverka upplevelsen, fler åtgärder av Cortana som nu arbetar även med Microsoft Office 365 och har en ny nyans i utseendet, och en ny standardapplikation för fotohantering som nu stöder också GIF. Resten är fixar i dess stabilitet och effektivitet.

Mer information: Officiell Windows-blogg