Ny “Teacher’s Notebook” för Android-enheter

cuaderno

För några månader sedan berättade vi om Android-applikationen Lärarens anteckningsbok , ett projekt skapat av Labeldroid som är utformat för att underlätta utbildningens ledning av Android. Nu kontaktar de oss igen för att presentera oss för en helt ny version, med en ny design i den interna navigeringen, uppdatera den till de modernaste Android-standarderna och nya verktyg och funktioner: Sidmeny, förinstallera kurser för att komma åt de olika verktygen, nya inställningar så att praktiskt taget alla utbildningsmodeller har en plats, översättningar till spanska, engelska, franska, portugisiska, tyska, baskiska, katalanska, galiciska och valencianska etc.

När vi väl har installerat kan vi skapa grupper av studenter och spela in anteckningar, närvaro, kurser, personuppgifter om studenterna och mycket mer användbar information för lärarens dagliga dag. I den här nya versionen har de inkluderat Matrisen, ett verktyg med en matris av kryssrutor länkade till en manuell definitionsanmärkning, ett verktyg som gör det möjligt för oss att ha daglig kontroll över hem- eller klassuppgifter, komplexa kvalifikationer för kompetenser, speciella kvalifikationer för enstaka ämnen såsom kroppsövning, vinterträdgård, betyg för studenter i spädbarn eller specialundervisning, etc.

Du kan få den gratis versionen av denna applikation på Google Play, begränsad till två grupper av studenter. Pro-versionen, utan den gränsen, finns här. Om du vill veta mer om vad som kan göras med denna applikation kan du läsa hela handboken i det här dokumentet