Ny myTuner Radio, mer än 30 000 radioapparater från hela världen

radio

Från AppGeneration, företaget som ansvarar för myTuner Radio-applikationen, med mer än 15 miljoner användare världen över, berättar de om lanseringen av den senaste versionen, en applikation som har mer än 30 000 radioapparater som tillhör 120 länder. I Spanien har de till exempel redan 900 olika radioapparater, inklusive både de mest kända och mest alternativa.

Tillgänglig på sin webbversion på www.mytuner.mobi, och med appar för mobiltelefoner och Windows, låter den dig lyssna på de ledande stationerna i varje land, filtrera dem efter kategori, söka efter dem efter namn, land och stad, välj från mer än 1 miljon podcaster runt om i världen och lyssna på allt i bakgrunden medan du använder andra applikationer.

Inom denna kategori fick vi också nyligen ankomsten till Radiocut, en av de mest använda radioplattformarna i Argentina, där tusentals användare dagligen lyssnar på radio, med möjlighet att gå tillbaka i tiden, skära ner och dela segment . Den grundläggande skillnaden är att Radiocut låter dig lyssna på program som redan har sänts, så det finns ingen anledning att vara medveten om sändningstiden.

De som använder RadioCut kan till exempel ställa in det program de vill ha (timmar, dagar och till och med månader sedan), klippa innehållet som intresserar dem och sedan dela det med andra användare.

Två projekt som visar att radio fortfarande lever i internetåldern.