Ny mobil fotoredigerare förvandlar foton till konstverk

trigraphyapp.com

Om du har tröttnat på Prismafilter och letar efter något ännu mer överraskande, ta en titt på Trigraphy.

Det här är en ny app, för närvarande endast för iOs, som spelar med färger och texturer för att skapa verkliga konstverk från fotografier och skapa lager av effekter som kan blandas mellan dem.

De grundläggande funktionerna baseras på konstnärliga generativa effekter, blandningar, färgfilter, strukturuppsättningar, mättnadsförändringar och kontraster och masker, med möjlighet att exportera resultatet i hög upplösning (upp till 4096 x 4096).

Vi kan använda effekter på varje lager och blanda dem för att få olika resultat, så att de genererade effekterna kan vara ganska varierade, med originalkombinationer för att generera resultat som man inte trodde ursprungligen.

Det inkluderar ett galleri med verk gjorda av andra användare och en butik där det är möjligt att beställa T-shirts och andra föremål med resultatet av vårt arbete.

Deras affärsmodell är enkel: de säljer ytterligare filter. Basapplikationen är gratis, men om vi vill ha fler möjligheter betalar vi när vi utökar samlingen av tillgängliga alternativ.

Låt oss hoppas att de inte glömmer android och att de lyckas erbjuda uppdateringar oftare än de som gjorts i det fantastiska prisma.